Bericht versturen
Thuis

Nanjing Sonny Imp& Exp Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Nanjing Sonny Imp & Exp-Co., Ltd, een zeer belangrijk lid van de alliantie van de speelgoedfabriek op Nanjing-gebied.

 

Wij zijn gespecialiseerde vervaardiging van pluchespeelgoed, plucherugzakken, geanimeerd speelgoed, zeer belangrijke kettingen en andere pluchetoebehoren. Wij zijn altijd bij front van speelgoedmanier.

 

Onze fabriek heeft etc. vele controles zoals BSCI, SEDEX, Walmart, Doel, Sedex, Coca-Cola, ICTI, FAMA.

 

Wij hebben vast met onze getaxeerde klanten in Europa, de V.S. voor 15years gehouden. De internationale marktervaring maakt ons weten waarom, weet wat en hoe in deze industrie weet.

 

Wij onderzoeken nieuwe markten om meer klanten te onderhouden.

 

Wij bieden nieuwe punten aan en creëren op het verzoek of de steekproeven van klanten van klanten.

 

OEM is ook welkom.

 

 

Het speelgoed is kinderen′ s waarneming van de buitenwereld, die hun het ontluiken idealen en aspiraties openbaart. Sonny, geeft de wereld′ s kinderen de vleugels van de hun dromen.

In 2012, werd Sonny opgericht in Nanjing. Wij worden geconcentreerd in exportartikelzaken van pluchestuk speelgoed, plucherugzak, geanimeerd pluchestuk speelgoed en allerlei lichte industriële punten. Wij proberen om producten te vinden die aan onze klanten′ s behoefte goed tegemoetkomen. Op maat gemaakte producten en de diensten voor klanten. De hoge vraag van klanten is onze movitation.

Sonny is altijd bij het front van speelgoedmanier. Het onderzoeken, het leren. En ontwikkelt nieuwe stoffen en nieuwe stijlen. Wij beginnen met het creatieve planning en steekproef maken. Aanhangend de professionele ontwerphouding, doen wij wekelijkse vergaderingen de ontwikkeling van nieuwe producten bespreken. Elk jaar, houden wij bij het onderzoeken van de markt in Duitsland, Frankrijk, Japan, de V.S. etc., deelnemen aan de versie van nieuwe manieren. Wij besteden aandacht aan de ontwikkeling van kerntechnologie, originele creatieve ideeën, en respecteren de intellectuele-eigendomsrechten.

Wij zijn hongerig om beter te zijn en verder te gaan. Voor de details niet perfectioneer, doen wij bemonstering, telkens weer het overtuning en het herzien. Wij besteden altijd aandacht aan de veranderingen van stuk speelgoed veiligheidswetten en verordeningen, en volgens de verschillende veiligheidsnorm van verschillende stuk speelgoed exportmarkten, behandelen wij de details in het ontwerpproces om diverse veiligheidsrisico's te vermijden. Onze productie-installaties en leveranciers hebben volledige controles. Onze fabriek heeft meer dan 100 arbeiders en de productiecapaciteit breidt zich uit om de groeiende klantenvraag te ontmoeten.

Het Sonny′ s team is als een familie, warm en houdend van. Wij hebben diverse de teambouw projecten, rijk en kleurrijk. De werknemers die door liefde worden geïnspireerd groeien in hun snelle vooruitgang boeken en carrières die, die gelukkig voelen. In onze werkomgeving, probeert iedereen om te verbeteren.

Het is onze verantwoordelijkheid en verplichting om iets te doen het aarde′ s milieu beschermen. Wij verminderen zeer onze milieuvoetafdruk door energie en water te besparen, door bureaudocument te recycleren en product verpakking en ook groene reis te verbeteren. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van de producten van betere kwaliteit en zijn bezorgd over materiële sourcing en productie overeenkomstig de principes van sociale verantwoordelijkheid en eerlijke transactie. Niet alleen omdat het arbeiders helpt een betere toekomst tot stand brengen, maar ook het het planeet′ s klimaat beschermt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2012, werd Sonny opgericht in Nanjing.

 

Wij worden geconcentreerd in exportartikelzaken van pluchestuk speelgoed, plucherugzak, geanimeerd pluchestuk speelgoed en allerlei lichte industriële punten.

 

Wij proberen om producten te vinden die aan de behoefte van onze klant goed tegemoetkomen.

 

Op maat gemaakte producten en de diensten voor klanten. De hoge vraag van klanten is onze movitation.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Sonny

Jaarlijkse omzet : 1000000.00-2000000.00

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Certificaten China Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Certificaten China Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Certificaten China Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Certificaten